Fall in love with life

Indulge yourself with this Power necklace and help yourself to recieve inner strength together with renewed energy to your body and soul. 

The power necklace will give you the possibility to stay stronger in daily challenges. To help you to live a life in harmony and balance.

Enjoy the power from the necklace and be present in your life

The power necklace is made from lava Stone/ oka oka tree/ agat Stone and is powered in a quantom energy field. The power necklace is made to your higest best potentiel.

The Story ( på dansk)

Jeg har i mange år arbejdet med menneskers balance og flow gennem psykologisk energiarbejde. Jeg har set og erfaret hvor lidt der i virkeligheden skal til, før vores energisystem kommer ud af kurs. Jeg har gennem de sidste 13 år arbejdet med tusindvis af mennesker og jeg har set, hvordan vores krop “ tjekker ud” eller at vi kan “rulle gardinerne ned” indeni, så vi ikke kan mærke den udfordring vi står i. Vi bliver overvældet, Vi mærker situationen vi står i ikke føles sand for os – men får ikke handlet på det.  Energisystemet danner en blokering. Nogle mennesker kommer i flow af sig selv, når de ikke er i situationen længere, de ryster situationen af sig og kommer i flow.  Andres energi system vender ikke automatisk i flow, og vi kan opleve at vi er lidt ”udside down” indeni.

Vi kender alle til at “ have fået det forkerte ben ud af sengen” vi splider kaffen, bytter rundt på ord eller “ vi er fra koncepterne”

Med min mange års erfaring som terapeut lige fra familie og børnepsykiatri til karrierekvinder og mænd ser jeg i dag terapi og psykolog hjælp som et fantastisk redskab til at få vores egne traumer på plads. At belyse alt det som er blevet gemt i livets skuffe. I terapi trækker man på en måde denne skuffe ud og får kigget og talt om traumelandet. Det ser ofte ud som om kroppen næsten kan google tidligere lignende følelser, vi ryger lige tilbage til skolegården og genoplever en situation som barn i nuværende situation, hvor man får handlet irrationelt, da det er vores indre ubearbejdede barn der er kommet på banen, der er ikke en voksen tilstede og vi får gjort noget dumt.  Der er det rigtigt godt at have den bevidsthed at det er mit indre barn som er på banen og ikke en voksen udgave.

Kæden bearbejder ikke traumer eller  sørger for at vi får det rigtige job eller sørger for at vi tiltrækker en parkeringsplads. Men kæden sørger for at vi er i flow og balance og den hjælper os til at stå stærkere i en udfordring eller belastet situation

Terapi kan være med til at få gamle oplevelser på plads indeni, sat på hylden.

Hvad er balance?

Den måde jeg ser balance på er som et batteri. Der er en plus ende og en minus ende. Vores krop er det samme- toppen af vores hoved er plus og under vores fødder er minus. På samme måde er vores håndryg plus og håndfladen er minus. Man kan faktisk måle det med hjælp fra et voltmeter. Jordens overflade er plus. Så når vi står på jorden med hovedet i plus og vores fodsåler i minus på jordens plus —er vi i balance. Man kunne i overført betydning sige at batterierne i lommelygten sidder rigtigt- den lyser.

Som udgangspunkt står vi på jorden med plus og minus, som vender rigtigt. Det interessante er, at når vi er i noget som ikke er sandt for os, sker der en sammentrækning i kroppen. Det er set ved løgndetektoren, som registrerer sammentrækningen. Man kan ikke sige noget som er falsk uden kroppen laver en sammentrækning. Det betyder at eks. når vi taler med en person, hvor vi har lyst til at slutte samtalen, men taler videre og ikke lytter til vores indre stop, trækker vores energi system sig sammen. Alt efter hvem vi er og situationens negative karakter, vil vores poler gå omvendt.

POWER NECKLACE Perlerne er 8 mm og 35 cm lange

Smykkerne er alle lavet af materiale fra naturen. Lava fra Indonesiens aktive vulkan, Oca træ fra Afrika og smukke Golden sea perler fra Indonesien og Australien. Kæderne er alle lavet med 108 perler også kendt fra mala kæder, som symboliserer enhed, tomhed og uendelighed.

Kæderne er blessed og velsignet i et tempel i Indonesien, som er med til at løfte vibrationen/det guddommelige i kædens naturmateriale til dit og det højeste bedste.

Testimonials

A4666883-098E-416D-B621-B9267232B066

B9D43250-12E6-473E-A8AA-488D47D6FBB9.jpeg“Jeg har altid en kæde på, når jeg underviser. Det giver mig ro, grounding og vitalitet.

Annes kæder er på mange måder blevet en fast del af familiens hverdag. De virker både på fysiske og følelsesmæssige ting.

Også på rejser er kæderne helt uundværlige og i situationer, der udfordrer ud over det sædvanlige.”

-Christine Eilvig

CC8AF5D5-EED3-43F2-BE0D-1A696BA9AB53.jpeg

“Jeg elsker det Annes kæder kan. For mig har det især været en stor hjælp, at jeg kommer i balance og “går den rigtige vej”. Før kæden blev jeg så let slået ud af kurs. Det har kæden kunne rette op på, så jeg blev mere selvhjulpen. Jeg har haft kæden på siden jeg fik den, og lige for tiden sover jeg også med den på! Kan kun sige, at alle burde have en kæde”

-Marieloise Eilvig.

DE2A70E9-5CB5-4A2C-931E-3915D84C3A3F.jpeg

“Min kæde med healing fra Amazing Anne giver mig en følelse af grounding og powerfulness fra min egen højeste frekvens.

Den kalder nærmest på mig og jeg har den altid på eller liggende i nærheden, når jeg har sessioner og underviser, og ind imellem bruger jeg den intuitivt til at støtte energetisk op om mine behandlinger”

-Elenor Munch

 

DE7EDB1D-EEEA-4F40-A3A6-0439B8021DC5

 

d67ab567-852a-47c6-96d0-0136668b7b40.png

Lava Stone with a Triangle bladed pendant with amathyst

Agat Stone with bladed gold 52 cm49E6AA24-7D94-49AF-9DBF-AF65FFF05C10

Lava Stone with silver 52 cm

lava stone with silver 35 cm

A13D57C4-9CBF-4653-A987-C99D5208B8DC

Lava Stone with Golden Pearl 52 cm7DC98C07-FB23-4C69-A551-1796DF90A2BF

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s